Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Новорічні свята у центрі естетичного виховання
2015-01-12

Новий рік - це завжди свято. І яким би він не був - важким чи легким, насиченим різними подіями, - це завжди очікувана радість. І скільки б років нам не було - п'ять чи двадцять п'ять, десять чи п'ятдесят, - ми завжди чекаємо чогось незвичайного, якогось дива.

Уже стало доброю традицією в центрі естетичного виховання дарувати юним миргородцям у передноворічні дні казку. У цьому році це була добра, зворушлива, насичена незвичайними пригодами казка "Як козлик свою маму шукав", яку підготували вихованці драматичного колективу "Браво" (у складі театрального гуртка "Петрушка") під керівництвом педагога Петренко Н.П. та акомпаніатора Манофи Ю.В.

Пригоди маленького козлика були настільки захоплюючі, що полонили не лише маленьких глядачів, а й дорослих. Цікаве дійство перепліталося із яскравими танцями вихованців Зразкового хореографічного ансамблю "Веснянка" (керівник Гула О.П.). А після казки Дід Мороз і Снігуронька, яких талановито зіграли Сергій Литка та Інна Горбовцова, запросили всіх присутніх до новорічної ялинки на хороводи і розваги. Цікаву ігрову програму провели вихованці ансамблю спортивного танцю "Престиж" (керівник Бурмістр Л.М.) та естрадного театру мініатюр "Перлинка" (керівник Заливча Л.І.).

Нашими гостями були діти пільгових категорій, діти військовослужбовців, а також працівників установ, підприємств та організацій міста.

Приємно дарувати радість дітям! То ж нехай ніколи у наші домівки не стукають біда і незгоди, а приходить веселе свято. 

В.Г.Чемара, заступник директора

з навчально-виховної роботи центру естетичного виховання

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]