Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
НАЗК провело перший марафон з управління корупційними ризиками для антикоруповноважених
2024-10-14

10 жовтня відбувся підсумковий захід першого марафону з управління корупційними ризиками для антикоруповноважених. Навчання, яке тривало 13 вересня по 10 жовтня, провело НАЗК. Понад 150 учасників з публічної служби та приватного сектору успішно завершили перший марафон практичних навичок уповноваженого «Управління корупційними ризиками». Це представники органів влади, державних і комунальних підприємств, закладів вищої освіти з усієї України. Сертифікати отримали і представники  Миргородської громади - начальник відділу персоналу Тетяна Новицька та головний спеціаліст юридичного відділу Наталія Синельник. Марафон реалізовано за підтримки ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та організації RMTeam Україна, імплементуючого партнеру проєкту «Будинок Доброчесності».

Навчання подібного формату проводилося вперше, а його особливістю став фокус на розвитку практичних навичок під час роботи з управління корупційними ризиками. Марафон був задуманий як платформа, де антикорупційні уповноважені відточують навички, виконуючи реальні завдання, отримують зворотний зв’язок від провідних експертів та вдосконалюють свої професійні компетенції.

«Ця ініціатива виникла у відповідь на запит антикорупційних уповноважених. Адже лише теоретичні знання без можливості практичного застосування не здатні забезпечити ту цінність, до якої ми прагнемо, працюючи над запобіганням корупції. Ідея проєкту – менше теорії, більше практики. Марафон був задуманий як платформа, де антикорупційні уповноважені не лише отримають знання, але й першочергово вдосконалять свої навички, виконуючи реальні завдання», – зазначив заступник Голови НАЗК Сергій Гупяк.

Детальніше

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]