Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчання під лозунгом натхнення і дружби
2015-09-30

Уже в котрий раз Центр естетичного виховання широко відчинив двері для юних, талановитих та завзятих першокласників. Вітаючи на урочистому параді-перекличці викладачів та вихованців Центру з новим 2015-2016 навчальним роком його директор Наталія Ночна побажала, щоб і цьогоріч навчання було цікавим, насиченим подіями та творчими здобутками.

- Наш заклад впевнено крокує в рядах найкращих позашкільних закладах України, - підсумувала досягнення вихованців Наталія Іванівна. - В минулому навчальному році наші гуртківці здобули вагомі перемоги у п’ятнадцяти обласних, дванадцяти всеукраїнських та чотирьох міжнародних конкурсах. Особливо активними були гуртки декоративно-прикладного мистецтва «М’яка іграшка», «Чарівний бісер» і «Майстриня», хореографічні колективи «Променад» і «Веснянка» і, звичайно ж, цирковий гурток «Мрія». Незабутнє враження на миргородців справила ювілейна програма народного ансамблю сучасного танцю «Екзотика». А народна студія естрадного вокалу «Соняшник» здобула на міжнародному фестивалі у серпні два перших, два других і чотири третіх місця. Шестеро найталановитіших вихованців Центру естетичного виховання відпочивали у дитячому таборі в Німеччині та Польщі.

Отож і нинішнього навчального року досвідчені педагоги й гуртківці прийняли у свій дружній колектив нових вихованців. І за доброю традицією відпустили в небо свої найпотаємніші і найзаповітніші мрії разом з різнокольоровими повітряними кульками. Своє прагнення до дружби і творчої співпраці діти виразили яскравими паперовими сердечками якими прикрасили символічне дерево.

Віра ЯВТУШЕНКО

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]