Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальний тренінг у співпраці з програмою “U–LEAD з Європою”
2019-05-07

Понад 150 видів дозвільних документів видає Миргородський Центр надання адміністративних послуг. На теренах Полтавської області наш заклад є прикладом сучасного ЦНАП. Тут забезпечено комфортне обслуговування громадян та зосереджено вичерпний перелік адмінпослуг. Разом з тим фахівці закладу постійно навчаються для того, щоб поліпшити якість надання послуг населенню. 7 травня у Миргород завітали представники Всеукраїнської асоціації центрів надання адміністративних послуг. У рамках міжнародної програми «U-LEAD з Європою». Вони повели навчальний тренінг для фахівців ЦНАПу та представників виконавчих органів місцевого самоврядування.

За словами керівника Миргородського Центру надання адміністративних послуг Оксани Коротіної, навчальний тренінг відбувся в рамках співпраці з програмою “U–LEAD з Європою”, учасником якої є і місцевий ЦНАП.

Під час заходу експерти напряму з покращення якості надання адміністративних послуг Програми ʺU-LEAD з Європоюʺ розповіли про повноваження органів місцевого самоврядування у наданні адміністративних послуг, навели приклади моделей у спілкуванні влади з громадянами обговорили розробку інформаційних та технологічних карток послуг,   інструментів  інтеграції послуг у ЦНАП.

Формат навчального тренінгу дозволив учасникам не тільки дізнатися про актуальний стан надання адміністративних послуг, а й отримати вичерпні відповіді на всі запитання та висловити своє бачення щодо вирішення проблемних питань.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]