Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Навчальні збори з територіальної оборони
2017-11-16

Полтавським обласним військовим комісаріатом продовжуються заходи щодо підготовки підрозділів, які у випадку введення в країні правового режиму чи за окремим розпорядженням відповідатимуть за охорону оборону важливих об’єктів, боротьбу з диверсійними групами, прикриття державного кордону та організацію комендантської служби.

Із 31 жовтня по 5 листопада під Полтавою на базі однієї із військових частин Полтавським обласним військовим комісаріатом проведені навчальні збори з територіальної оборони з практичним призовом та формуванням стрілецького батальйону.

В перші дні зборів Полтавський обласний та районні військові комісаріати провели оповіщення, збір та комплектування стрілецького батальйону. Особовий склад батальйону розміщений у стаціонарних умовам а саме в  казармених приміщеннях, харчування організовано в стаціонарній їдальні з триразовим харчуванням.

Особовим складом обласного військового комісаріату сумісно з досвідченими інструкторами Громадського об'єднання «Єдність і братерство» організовано декілька навчальних місць на яких протягом декілької днів відпрацьовувалися питання:

організації пропускного режиму;

виявлення та протидії диверсійним групам противника, унеможливлення провезення в автомобільному транспорті зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв;

«зачистці» будинку від сепаратистів;

заняття з вогневої підготовки де військовозобов’язані вивчають тактико-технічні характеристики штатної стрілецької зброї;

розборки , зборки автомата, підготовки  до стрільби, та виконання вправи;

навчання особового складу займати вогневу позицію, місце для стрільби, положенню для стрільби, сектору обстрілу та вести стрільбу, контролювали виконання стрільб;

навчався займати вихідну позицію для атаки і маскування. Підготовку до атаки з траншеї, подолання мінно-вибухових загороджень по раніш пророблених проходах. Відпрацьовувались питання руху по пересічній місцевості зі стрільбою на ходу з подоланням штучних перешкод, знищення противника вогнем, гранатами, багнетом і прикладом.

За результатами проведення навчальних зборів з особовим складом батальйону територіальної оборони військовий комісар Полтавського обласного військового комісаріату полковник Д.А.Губський заохотив та відзначив грамотами кращих військовозобов'язаних.

 

Прес-служба Полтавського ОВК

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]