Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Національна програма "Траєкторія» для ветеранів": отримайте грант на розвиток власної справи
2024-05-27

Стартує національна освітньо-грантова програма «Траєкторія» для ветеранів, військових та другого з подружжя.  Мета Програми — надати підприємцям-початківцям базові знання, практичні поради та фінансову підтримку для започаткування й розвитку власної справи.  За результатами навчання та представлених бізнес-проєктів 50 учасників отримають на конкурсній основі по 100 000 гривень фінансової підтримки на започаткування або розвиток власної справи. Дедлайн подання заявок — 16 червня 23:59.

«Сильні люди створюють найкраще майбутнє! Головне — задати правильну траєкторію. Мені та команді Мінветеранів дуже імпонує цей принцип, закладений у суть програми. І ми вже дотримуємося його, пропонуємо та втілюємо проєкти, інструменти, які дадуть поштовх для застосування унікальних знань та навичок і стануть стимулом для розвитку. Адже ми сприймаємо кожного ветерана і кожну ветеранку, які вже сьогодні повертаються до цивільного життя, як лідерів, як драйверів економіки, спроможних генерувати ідеї та втілювати їх. І прикладів вже є чимало. Український ветеранський фонд Мінветеранів надав грантів на понад 500 проєктів для розвитку власної справи — від кав’ярні до надання психологічної допомоги побратимам і посестрам. Тож попит є, будемо разом допомагати реалізовувати», — говорить в. о. Міністра у справах ветеранів Олександр Порхун. 

Участь у Програмі можуть взяти:

ветерани (особи, що мають статус УБД)

військові (особи, що брали участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації)

другий з подружжя (офіційний чоловік / дружина ветеранів або військових, зокрема загиблих, зниклих безвісти та полонених)

«У Мінцифрі ми активно працюємо над цифровою трансформацію бізнесу. Ініціюємо освітньо-грантові програми, впроваджуємо нові цифрові сервіси та послуги. Також підтримуємо ініціативи партнерів, спрямовані на розвиток підприємницьких здібностей українців. Серед таких ініціатив — новий акселератор “Траєкторія”. Він покликаний надати ветеранам, військовослужбовцям та членам їх сімей ресурси й інструменти для втілення підприємницьких амбіцій. За результатами дослідження 64% ветеранів та чинних військовослужбовців хочуть відкрити власну справу. Тож наша спільна мета — підтримати їх на цьому шляху та створити умови для успішного розвитку малого й середнього бізнесу в Україні», — зазначила заступник Міністра цифрової трансформації України з питань європейської інтеграції Валерія Іонан.

При відборі заявок пріоритет матимуть бізнеси, що виробляють кухонний інвентар, метал для кухні, текстиль, рушники, одяг, аксесуари, іграшки, товари з пластику, та швейні підприємства.

*Ви можете подати заявку на участь у Програмі, навіть якщо ваша діяльність не входить у перелік пріоритетних галузей.

Навчання проходитиме в онлайн-форматі та міститиме теоретичну й практичну частину.  Під час першого теоретичного етапу учасники відвідають вебінар з розробки бізнес-плану, лекції від ветеранів-підприємців та заняття з психологом. На другому практичному етапі майбутні підприємці складатимуть бізнес-план та отримають індивідуальні консультації від  експертів. 

Дізнатися більше про проєкт та подати заявку на участь можна на лендингу Програми за посиланням. 

Дедлайн подання заявки — 16 червня 2024 року. 

Освітньо-грантову програму «Траєкторія» ініціювали мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора». Національний проєкт втілюється за підтримки Міністерства цифрової трансформації, Міністерства у справах ветеранів і Офісу з розвитку підприємництва та експорту, за сприяння UNDP в Україні та Уряду Швеції, Українського ветеранського фонду Мінветеранів.

За інформацією Міністерство цифрової трансформації України

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]