Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада за участю представників контролюючих органів
2023-07-19

З початком повномасштабної війни перед громадами постали важливі завдання: підтримка військових, соціально вразливих верств населення, внутрішньо переміщених осіб, що потребує надходжень додаткових коштів та використання  всіх наявних резервів.

18 липня 2023 року була проведена нарада за участі представників контролюючих органів, зокрема ДПС і керівників відділів та управлінь Миргородської міської ради.

Під час наради було обговорено проблемні питання, які виникають при адмініструванні податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та земельного податку:

  • нарахування податків спадкоємцям;
  • направлення податкових повідомлень-рішень та податкових вимог та їх отримання жителями громади;
  • обов’язок реєстрації майна в державному реєстрі речових прав.

Фахівцями ГУ ДПС у Полтавській області піднімалося питання щодо неотримання громадянами податкових повідомлень - рішень, у зв’язку з невідповідністю податкової адреси, адресі фактичного проживання, наслідком чого є виникнення штрафних санкцій та пені. Адже неотримання податкового повідомлення-рішення не означає звільнення від сплати податків.

Тож вкотре хотілося б  нагадати власникам житлової/нежитлової нерухомості, а також власникам (користувачам) земельних ділянок, щодо необхідності сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки та земельного податку не очікуючи податкового повідомлення – рішення. Всю необхідну інформацію можна отримати за адресою: м.Миргород, вул.Кашинського 26А, тел. 5-21-60, або ж в «Електронному кабінеті» за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]