Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з питань недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби СOVID -19
2020-08-27

27 серпня відбулася нарада з суб’єктами господарювання ресторанного бізнесу та мережевих продовольчих магазинів з питань дотримання протиепідемічних заходів та недопущення розповсюдження коронавірусної хвороби СOVID -19.

Про ситуацію, яка склалася із СOVID -19 на території міста проінформував присутніх завідувач Миргородського МВПЛД ДУ "Полтавський ОЛЦ МОЗ України" Микола Олефір.

Він повідомив, що епідеміологічна ситуація останнім часом погіршилася. З початку реєстрації коронавірусної хвороби  в місті зареєстровано 25 лабораторно підтверджені  випадки, останні із яких носять уже не "привізний", а мають характер внутрішнього розповсюдження.

Не зважаючи на те, що усі протиепідемічні заходи давно відомі підприємцям, багато з них не дотримуються необхідних вимог.

Вчора Кабінет Міністрів України прийняв рішення продовжити карантин до 31 жовтня 2020 року та посилити обмежувальні заходи на території регіонів.

В регіонах із «зеленим» рівнем епідемічної небезпеки буде заборонено проведення дискотек, роботу нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організації дозвілля, а також проведення концертів (крім тих, що проводяться закладами культури, для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності). Документ дає органам місцевого самоврядування право на доступ до даних електронного сервісу «Дій вдома» — для поточного контролю осіб, що підлягають самоізоляції або обсервації, та осіб, які порушили правила карантину.

Тому організатори заходу просять поставитися з розумінням поставитися до ситуації, що складається та вжити всіх заходів по недопущенню її ускладнення.

Ціллю даної зустрічі є проінформувати підприємців про недопущення порушення обмежувальних заходів, адже результатом може бути повна заборона господарської діяльності.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]