Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Нарада з підприємцями
2015-04-17

Перший заступник міського голови Сергій Павленко за участі заступника командира військової частини А1356 Володимир Цапенка провів нараду з керівниками торгівельних закладів міста. Йшлося про профілактику пияцтва серед військовослужбовців Миргородського гарнізону у службовий час.

Нагальність зібрання викликана ситуацією, яка дискредитує армію. За словами Володимира Цапенка, останнім часом почастішали випадки, коли окремі військовослужбовці порушують устави та своїми вчинками у стані алкогольного сп’яніння  скоюють злочини та спричиняють паніку серед населення. Така поведінка особового складу  дискредитує в очах населення як Збройні сили України, так і українську владу загалом. А тим більше в "особливий" період в нашій державі.

Відповідальність військовослужбовців прописані у законі Україні,- зазначив Володимир Цапенко, але і підприємцям треба з розумінням поставитися до морального боку медалі цього питання. Тому він звернувся до представників малого і середнього бізнесу, які займаються продажем алкогольних напоїв, а особливо поблизу місць дислокації та тимчасового розташування військових частин, не продавати спиртне громадянам у військовій формі в службовий час, а в разі виникнення конфліктних ситуації – телефонувати у міліцію та командирам частин.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]