Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Найбільший урок у Світі» для миргородських учнів
2019-09-06

У Миргородській ЗОШ № 1 імені Панаса Мирного проведено «Найбільший урок у Світі» для учнів шкіл міста. Метою зустрічі було донести до молоді про проблеми, що є актуальними не лише для конкретної людини, міста чи окремої країни, а й для всього людства.

Організацією Об’єднаних Націй у 2015 році на саміті з питань сталого розвитку розроблено та затверджено Цілі сталого розвитку. Вони не є обов’язковими для держав учасниць, однак їх виконання є дуже важливим для розвитку людства. Беручи до уваги принцип "нікого не залишити осторонь"  Україною була розроблена національна система Цілей сталого розвитку. Для нашої країни, з урахуванням специфіки національного розвитку, найактуальнішими є наступні завдання: подолання бідності, забезпечення якісної освіти, міцне здоров’я і благополуччя населення, забезпечення сталого розвитку довкілля, справедливий соціальний розвиток; стале економічне зростання та зайнятість, стабільний розвиток міст, промисловості та інфраструктури.

Завдяки гостям заходу: головному спеціалісту відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради Анні Торубарі та волонтеру Корпусу Миру Остіну Доуелу урок був надзвичайно цікавим та інформативним.

Учасники «Найбільшого уроку у світі» підготували своє «Дерево пропозицій» щодо покращення життя міста, яке передано до виконавчого комітету міської ради.

Дякуємо партнерам - відділу муніципальних ініціатив та енергоменеджменту Миргородської міської ради за екологічні подарунки та ПрАТ "Миргородський завод мінеральних вод" за надану допомогу.

Іван Городівський

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]