Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На позачерговій сесії ухвалили важливі рішення
2021-03-29

29 березня міський голова Сергій Соломаха провів засідання 7-ї позачергової сесії Миргородської міської ради. Головні питання сесії стосувалися подальшої роботи медичних закладів громади та перерозподілу коштів для забезпечення їхньої діяльності після реорганізації.

Першим питанням 7-ї позачергової сесії Миргородської міської ради було затвердження передавального акту КНП "Миргородський міський центр ПМСД №2". Як відомо, у процесі реорганізації цієї установи, її правонаступником став "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги". Тож перше і наступні рішення, які депутати підтримали одноголосно, стосувалися подальшої роботи цього медичного закладу. Було затверджено статут КНП "Миргородський міський центр ПМСД" Миргородської міської Ради Полтавської області в новій редакції та внесено зміни у відповідну програму фінансування. Одностайно погодили депутати Програму "Здоров'я жителів Миргородської  міської територіальної громади на 2021 рік" в новій редакції. Документом затверджено і кошторис на виконання заходів Програми „Здоров’я жителів Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік", який складається із коштів, спрямованих на безоплатний та пільговий відпуск лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань; безоплатне забезпечення жителів з інвалідністю та пільгових категорій населення предметами санітарної гігієни та виробами медичного призначення; забезпечення громадян громади, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання, лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного споживання.

Також на сесії було розглянуто та підтримано два рішення, які  виникли у ході підготовки сесії. Це, зокрема, прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади завершеного будівництвом об'єкта "Будівництво амбулаторії по вул. Центральній в с. Петрівці".  Цей об'єкт було відкрито раніше, але через незавершені деякі види інженерних робіт, не введено в експлуатацію. Нині всі роботи вже виконані і амбулаторія може приймати пацієнтів. За пропозицією депутатів, буде додатково вивчено питання про закупівлю стоматологічного обладнання для  цієї амбулаторії.

Інше рішення передбачало внесення змін до рішення шостої сесії міської ради восьмого скликання від 12 березня 2021 року № 132. Відповідно до звернення департаменту будівництва, містобудування і архітектури Полтавської обласної державної адміністрації та враховуючи розпорядження Полтавської обласної державної адміністрації від 24 березня 2021 року № 225 “Про розподіл субвенцій з місцевих бюджетів обласному бюджету на 2021 рік”,  було внесено зміни в назву об'єкту, кошти на який були передбачені рішенням шостої сесії восьмого скликання від 12 березня 2021 року № 132 “Про внесення змін до рішення третьої сесії міської ради восьмого скликання від 24 грудня 2020 року № 51 “Про бюджет Миргородської міської територіальної громади на 2021рік” з: “Будівництво басейну розташованого за адресою вул. Гоголя, 175 в м. Миргород Полтавської області” на: “Будівництво басейну розташованого за адресою: вул. Гоголя, 175 в м. Миргород, Полтавської області. Коригування”.

Також на сесії засіданні депутати повідомили про утворення в міській раді фракції політичної партії ВО "Батьківщина". А у "різному" було підтримано депутатське звернення ПП "Європейська Солідарність" про підтримку створення парламентської ТСК для розслідування зриву спецоперації по затриманню бойовиків російської ПВК "Вагнера. У роботі сесії взяли участь 25 депутатів.

Підбиваючи підсумки засідання, міський голова Сергій Соломаха подякував депутатам за оперативність у роботі та  зваженість і конструктивність у прийнятті рішень.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]