Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
На Херсонщині військовий рф вбив цивільного чоловіка та поранив ще одну людину
2024-04-26
На Херсонщині військовий рф вбив цивільного чоловіка та поранив ще одну людину: слідчі поліції повідомили про підозру російському злочинцю. Кіберполіцейські Херсонщини встановили особу військового рф, який на початку листопада 2022 року здійснив майже 20 пострілів із автоматичної зброї у напрямку річкового буксира, що щоденно курсував із Херсона до Голої Пристані. В результаті обстрілу загинув капітан плавзасобу та отримала поранення ще одна цивільна особа. 
 
Зловмисником виявився 32-річний військовослужбовець 33-го мотострілецького полку 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії південного військового округу зс рф.
 
Наразі йому заочно повідомлено про підозру у вчиненні воєнного злочину, передбаченого ч. 2 ст. 438 ККУ. Підозрюваному відповідно до українського законодавства загрожує довічне позбавлення волі.
 
Деталі – на сайті (https://hr.npu.gov.ua/news/na-khersonshchyni-viiskovyi-rf-vbyv-tsyvilnoho-cholovika-ta-poranyv-shche-odnu-liudynu-slidchi-politsii-povidomyly-pro-pidozru-rosiiskomu-zlochyntsiu)
 
Поліція Херсонської області
ОГОЛОШЕННЯ
     
Оновлено переліки боржників до бюджету громади

За інформацією податкової служби, 5966 жителів громади станом на 1 травня 2024 року мають борг до бюджету громади на загальну суму 17,6 млн. грн. 

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 15 травня 2024 року

     
     
Засідання бюджетної комісії

15 травня 2024 року о 09.30  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної комісії Миргородської міської ради питань бюджету, економіко-інвестиційного планування, підприємництва, промисловості та розвитку сільських територій.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]