Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мистецтво жити сьогоденням
2022-10-20

Уже вдруге для студентів Університету III віку Територіального обслуговування відбулася зустріч з представниками Міжнародної італійської гуманітарної організації INTERSOS. Це команда європейських партнерів, яка з початку війни надає медичну та психологічну допомогу переселенцям в Україні, а віднедавна і у Полтавській області.

      Лекція мала назву «Мистецтво жити сьогоденням», яку провела психолог Людмила Мисяк. Вона запевнила підопічних Територіального центру, що оволодіти таким мистецтвом досить просто. Воно криється в поняттях, які знайомі кожному: любов, довіра, взаємодопомога, підтримка, надія. Також дала поради та рекомендації як зробити своє життя цікавим: навчитися займатися справами, що приносять радість, відволікатися від проблем і турбот, аби насолодитися моментом спокою та не відкладати щастя на потім. Потрібно прийняти себе, полюбити життя і стати щасливим. Щоб жити щасливо, потрібно навчитися долати негативні емоції і не перейматися ситуаціями, на які ми не можемо ніяк вплинути, та не звертати увагу на образи.

     Наприкінці зустрічі кожен слухач Університету III віку пройшов психологічний тест, виготовивши свою квітку особистості. Він показав найцікавіші риси особистості кожного. Ця квітка подарувала ключ до розкриття індивідуальності кожного нашого студента.

     Пам’ятайте, що бути щасливим – це питання вашого ставлення до життя!

Територіальний центр

соціального обслуговування ( надання соціальних послуг)

Миргородської міської ради

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]