Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в зоні проведення АТО
2015-11-20

21-е листопада – День Гідності і Свободи. Це свято встановлене у 2014 році Указом Президента України Петра Порошенка з метою відзначення особливої ролі учасників Помаранчевої Революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. У Переддень річниці двох революцій представники влади та громадськості зібралися біля краєзнавчого музею, де встановлено Меморіальну дошку  Героям Небесної Сотні. 

Хвилиною мовчання учасники зібрання вшанували пам'ять загиблих на Майдані та в зоні проведення АТО. Згадали їх імена, схилили голови у скорботі за ними та поклали квіти до Меморіальної дошки. До легіону Небесної Сотні приєдналися наші земляки, патріоти Миргорода: Василь Третецький, Дмитро Коряк, Петро Федоряка, Сергій Никоненко, Володимир Гадлевський, Сергій Зуєнко, Микола Куценко, Максим Ошека, Олександр Тарасенко.

Цього ж дня на фасаді середньої школи №5 відкрили Меморіальну дошку її випускнику Дмитру Коряку. З нагоди цієї події на подвір"ї закладу відбулася урочиста лінійка. Звертаючись до дітей і дорослих секретар міської ради Наталія Гирка закликали берегти мир і пам’ятати подвиг земляків, які віддали своє життя за мир і незалежність свої батьківщини. На захід завітали і побратими Дмитра. Військові поділилися спогадами про свого товариша. Для них він був світлою і вольовою людиною, надійним другом. Квіти до Меморіальної дошки поклала і мати загиблого бійця. Вона подякувала за увічнення пам'яті її сина.

Фото Володимира Балацького

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]