Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці вшанували пам’ять воїнів-інтернаціоналістів
2017-02-15

У День вшанування учасників бойових дій на території інших держав миргородці взяли участь в мітингу-реквіємі з нагоди 28–ї річниці виведення військ з Афганістану. Представники міської і районної влади, ветеранських організацій та громадськість зібралися у сквері Слави біля пам'ятника воїнам-інтернаціоналістам. Присутні вшанували пам’ять загиблих земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів.

У зверненні з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав промовці дякували українським воїнам за вірність присязі і обов'язку. Депутат обласної ради, заступник міського голови Костянтин Кірпосенко подякував ветеранам за мужність в нинішній обороні рідної землі, за допомогу Збройним Силам, за досвід, який передають молодому поколінню захисників, побажав миру, міцного здоров’я, успіхів та добробуту.

"Покоління афганців було і є прикладом мужності для українських захисників. Афганістан став школою патріотизму, військової служби та братерства. Адже без цього не можливі перемоги навіть найсильнішої армії. Бойовий досвід офіцерів і солдатів став своєрідним фундаментом для становлення сучасного українського війська. Крім того, афганці - згуртовані і їхні громадські організації відіграють активну роль в формуванні громадянського суспільства, в житті нашого міста, і це теж дуже важливо",- сказав Костянтин Кірпосенко.

Завершився скорботний захід покладанням квітів до підніжжя пам'ятника.

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 02 травня 2024 року

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]