Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці провели в останню путь Героя Олексія Реута
2024-03-02

Сьогодні, низько схиляючи голови, миргородці провели в останню путь нашого земляка, вірного захисника України, молодшого сержанта Олексія Реута, який загинув 25 лютого 2024 року, залишившись навіки вірним військовій присязі. Поховали Воїна з відповідними почестями на Алеї Героїв у Миргороді.

Олексій Олександрович Реут народився 3 квітня 1985 року в Миргороді. Закінчив Миргородський ліцей імені Т.Г.Шевченка, вивчився на електрика в місцевому училищі. Після навчання проходив строкову службу у Збройних Силах України. Останнім часом Олексій Олександрович проживав та  працював у Києві. Олексій був доброзичливим, працьовитим і щирим. Коли росія розпочала повномасштабне вторгнення, Олексій повернувся до Миргорода. 22 червня 2022 року Реут Олексій став на захист Батькіщини. Молодший сержант Реут приступив до виконання військового обов’язку на посаді командира стрілецького відділення 26-го окремого стрілецького батальйону.

Запеклі бої на Донецькому напрямку не вщухають цілодобово, ворог атакує з усіх видів озброєння і українські сили оборони прикладають надзусилля для стримування агресора. На жаль, в одному з таких зіткнень, 25 лютого 2024 року перестало битися серце вірного сина України Реута Олексія Олександровича.

На церемонії прощання із полеглим земляком-Героєм слова співчуття та підтримки родині та побратимам  висловив секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій.

Наша безмежна шана полеглому Герою. Його смерть не була марною – Олексій Реут з честю виконав свій чоловічий, громадянський,  військовий обов’язок і поклав життя за рідну Батьківщину. Віримо у перемогу! Слава Україні! Смерть ворогам!

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 06 травня 2024 року

     
     
Виїзний прийом громадян

7 травня відбудеться виїзний прийом громадян у населених пунктах громади: с. Малі Сорочинці, с.Довгалівка та с.Хомутець

     
     
Про розроблення Програми комплексного відновлення території громади

Розпочато розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]