Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися з полеглим воїном
2024-09-25

Сьогодні, низько схиляючи голови, миргородці попрощалися з полеглим воїном Олегом Лутохіним. Герой поліг 17 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку. До останнього подиху він залишився вірним своїй Батьківщині, побратимам, народові України, своїй родині.

Олег Євгенійович Лутохін народився 7 березня 1971 року в с. Зрайки Володимирського району Київської області в родині військовослужбовця. 1983 року родина переїхала у Миргород. Тут Олег Євгенійович закінчив у середню школу №6 у 1988 році і вступив до Рязанського повітрянодесантного командного училища. У 1991 році, коли радянська імперія розпалася, Олег не завершив навчання, а повернувся в рідну домівку, в Україну. Далі строкова військова служба і служба за контрактом в Третьому територіальному вузлі державного спеціального зв’язку. Олег Євгенійович був фізично загартований, добре знався на техніці, міг відремонтувати будь яке авто.  Він змінив військову форму на роботу водія. Створив родину, в якій народилися син  та донька. Мріяв про щасливу долю для себе, для своєї родини, але підла російська агресія перекреслила всі життєві плани. Доля склалася так, що на початок війни припала тяжка хвороба його дружини, за якою він доглядав. Після похорону дружини у березні 2024 року Олег Євгенійович став на захист Батьківщини.

Воював на найгарячішій ділянці бойових зіткнень з ворогом – на Донеччині. Штаб-сержант Олег Лутохін був вмілим і сміливим воїном, зібраним, виваженим і відданим. Мав авторитет у військовому колективі і вірно служив Українській державі. Був поранений, але після одужання повернувся до побратимів.  

На жаль, 17 вересня  2024 року під час мінометного обстрілу наших позицій  у Донецькій області водій відділення кулеметного взводу штаб-сержант Олег Лутохін загинув смертю хоробрих.

Поховали воїна у Миргороді, на кладовищі Дранки. Вічна пам'ять Герою!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Флешмоб для школярів

Оголошується Флешмоб «Моя енергозаощадлива сім’я» для школярів громади, який відбудеться у період з 16 по 27 вересня 2024 року.

     
     
Оголошення

Повідомлення про планову діяльність та оцінку її впливу на довкілля

     
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]