Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородці попрощалися із полеглим Героєм Віталієм Єфремовим
2024-01-10

Україна щодня оплакує своїх загиблих захисників, бо війна забирає сотні життів. Знову в скорботі і Миргородська громада, адже ще одна мати не діждалася з війни сина, ще одна дружина лишилася молодою вдовою, втратили батька діти. 10 січня миргородці попрощалися із полеглим на російсько-українській війні земляком, 40-річним Героєм Віталієм Єфремовим. Живим коридором пошани провели в останню дорогу Героя рідні, близькі, знайомі, побратими та жителі громади.

Віталій Єфремов народився 7 березня 1983 року в Миргороді в багатодітній родині. Закінчив 9 класів Миргородської середньої школи №5, вивчився на будівелька. Відслужив строкову службу у лавах Збройних Сил України. Працював на різних будівельних майданчиках, мав золоті руки і щире відкрите серце. Збудував власний будинок, створив міцну родину, став батьком двох доньок. А коли росія напала на Україну, 26 лютого Віталій вже був у військкоматі і став на захист держави. У складі 110-ої окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка старший солдат нещадно бив ворога і наближав нашу перемогу. 4 січня 2024 року миргородський Захисник загинув внаслідок штурмових дій ворога на Донецькому напрямку.

Щирі слова співчуття від всієї громади рідним та побратимам загиблого висловили секретар Миргородської міської ради Олександр Гуржій та заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка.

На траурному мітингу з промовою виступив начальник групи морально-психологічного забезпечення Миргородського районного територіального центру комплектування і соціальної підтримки майор Богдан Зубченко. Дружині загиблого захисника він передав бойовий прапор.

Світла й вічна пам’ять про нашого земляка назавжди залишиться в наших серцях, в історії нашої громади, у новітній історії України.

Герої не вмирають! Україна - не здається!

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]