Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська місцева прокуратура інформує
2017-03-06

Найбільш поширені злочини, що посягають на державне, комунальне та особисте майно – це крадіжки. З одного боку, суспільна небезпека окремої крадіжки не така висока, але з іншого, враховуючи поширеність цього виду злочинів, можна сказати, що в сукупності крадіжки завдають величезної шкоди суспільству, громадянам і організаціям.

 Протягом 2016 року в м Миргород та Миргородському районі  скоєно 445 крадіжок, для порівняння у 2014 році – 281, а у  2015 році – 570 злочинів даної категорії. Велику кількість крадіжок, скоєно з незаконним проникненням у приміщення.  Ступінь суспільної небезпеки цих злочинів значно підвищується, коли вони вчиняються у вигляді злочинного промислу.

Прокурорами Миргородської місцевої прокуратури підтримується в суді державне обвинувачення у кримінальному провадженні по обвинуваченню двох осіб у вчиненні 12 грабежів та крадіжок з будинків, підсобних приміщень та закладів соціальної сфери міста та району.

Крім того, Миргородською місцевою прокуратурою у 2016 році до Миргородського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт відносно жителя міста Миргород, який протягом року вчинив ряд корисливих злочинів, в тому числі шість крадіжок з приміщень установ, торгівельних об’єктів та приватних будинків.

Вироком суду від  10.11.2016 обвинуваченого засуджено до 4 років 3 місяців позбавлення волі. На даний час, засуджений реально відбуває призначене судом покарання.

 

Прокурор Миргородської

місцевої прокуратури                                                                               О.І. Орел

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]