Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада ввійшла в перелік переможців конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавщини
2021-11-24

У Полтавській обласній раді відбулося  засідання ради конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021. Миргородська міська територіальна громада ввійшла в перелік переможців цього конкурсу. У 2022 році з обласного бюджету отримаємо 600 тис.грн. на будівництво велодоріжок по вул. Гоголя (від перехрестя з вул. Шевченка до перехрестя з вул. Гурамішвілі. Відповідний проєкт захистила начальник відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяна Усик.

Загалом у 2021 році на конкурс було подано 37 проєктних ініціатив місцевого розвитку. Так, у межах І категорії було розглянуто 36 проєктів, розроблених сільськими, селищними та міськими радами (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 600 тис. грн) та 1 проект II категорії – міжмуніципального співробітництва – (обсяг фінансування з обласного бюджету – до 800 тис грн). Більшість проєктів стосується організації надання послуг населенню. Також були представлені проєкти з поліпшення екологічної інфраструктури, розвитку туристичної та спортивної інфраструктур. За результатами обговорення та голосування, рада конкурсу визначила переможцями 36 проєктів, які будуть реалізовані у наступному році на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів.

Голова обласної ради Олександр Біленький, вітаючи переможців, наголосив, що наступного року умови конкурсу будуть змінені, аби до підсумкового етапу допускалися лише найсильніші та найраціональніші проєкти.

З проєктами-переможцями обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області 2021 року можна ознайомитися за посиланням:

https://smartregion.pl.ua/documents/rc

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]