Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада - серед лідерів цифрової трансформації
2024-05-07

Щорічно Мінцифра досліджує Індекс цифрової трансформації громад. Це дає змогу оцінити ефективність цифрових рішень на місцях та визначити рівень цифрової трансформації в органах місцевого самоврядування. Під час форуму Digital Power Summit 2024 Міністерство цифрової трансформації України презентувало результати дослідження Індексу цифрової трансформації громад та відзначило ті, які показали вагомі цифрові успіхи. Миргородська громада посіла 23 місце серед 100 українських громад-лідерів цифрової трансформації. Відповідну відзнаку отримала заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Молочко.

Загалом Digital Power Summit 2024 об'єднав понад 140 цифрових лідерів громад, CDTO (менеджерів з розвитку громад) та представників уряду. Учасники обговорили пріоритетні проєкти у цифровізації на 2024 рік та поділилися цифровими рішеннями, які можна ініціювати на місцевому рівні. А результати першого пілотного Індексу цифрової трансформації територіальних громад України допоможуть керівникам громад визначати сильні та слабкі сторони і впроваджувати цифрові ініціативи.

Учасники саміту взаємодіяли інтерактивно — у групах обговорили успішні локальні цифрові проєкти: проаналізували результати, обмінялися думками та ідеями. Після обговорень кожна група представила учасникам форуму цифрові кейси, які можна ініціювати на місцевому рівні. Ознайомитися з Індексом на бета-версії вебплатформи Цифрова громада можна за посиланням — https://hromada.gov.ua/index

У планах на 2024 рік для CDTO та цифрових лідерів на місцях продовжувати роботу в напрямі цифрової трансформації громад: підтримувати активні проєкти та реалізовувати нові.

Форум Digital Power Summit 2024 ініціювали Міністерство цифрової трансформації України та швейцарсько-українська Програма EGAP, що виконується Фонд Східна Європа.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Про створення Комітету з впровадження Стратегії розвитку Миргородської міської територіальної громади до 2030 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 травня 2024 року

     
     
Особистий прийом громадян

20 травня 2024 року  з 16.00  до 17.00  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  (вул. Гоголя,171/1) заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Молочко Наталія Володимирівна проводитиме особистий прийом громадян.  Попередній запис за телефоном   (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]