Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада продовжує зміцнювати безпеку та підтримку своїх жителів
2023-12-06

У межах проєкту ПРООН «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» в Миргороді відбулося засідання Робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Миргородської міської територіальної громади. На п'ятому засіданні робочої групи було обговорено чотири реалізовані в громаді міні-ініціативи, потреби та потенційні ініціативи з безпеки, план подальшої діяльності проєкту.

У співпраці з проєктом для Хомутецької гімназії було придбано зарядну станцію із сонячними панелями. Ця ініціатива спрямована на забезпечення безперебійного електропостачання в разі відключення електроенергії.

Для Миргородського РВП ГУНП в Полтавській області було придбано рації та квадрокоптер із запасним акумулятором. Рації будуть використовуватися для навчання дітей та підлітків користуватися радіозв'язком, а квадрокоптер - для огляду місць подій при падінні ворожих ракет.

Ініціативною групою відділу “Служба у справах дітей” було створено Куточок психологічного розвантаження для відвідувачів. Цей простір оснащений м’якою зоною для відпочинку, кулером для води та очищувачем повітря. Також облаштовано окрему кімнату зі столом, ноутбуком та навушниками для проведення індивідуальних бесід.

Фахівчиня з мобілізації громад проєкту ПРООН Ірина Іщенко зазначила, що реалії сьогодення вносять корективи у спрямованість проєкту, зокрема в напрямку реінтеграції ветеранів. Вона звернулася до представників громадянського суспільства активно долучатися до проєктної діяльності, щоб спільними діями ефективно реагувати на виклики сьогодення.

У ході засідання також було обговорено потреби та потенційні ініціативи з безпеки, план подальшої діяльності проєкту.

Ініціативу «Створення та розвиток потенціалу робочих груп із громадської безпеки та відновлення у партнерських громадах Полтавської області» впроваджує Асоціація учасницького розвитку громад за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої в межах проєкту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]