Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада підтримує розвиток кластерного руху Полтавщини
2024-04-03

Про системність у формуванні та розгортанні мережі галузевих та міжгалузевих кластерів в Полтавській області говорили учасники круглого столу «Розвиток кластерного руху Полтавщини», яке відбулося 3 квітня 2024 року у Полтавському державному аграрному університеті.  Захід організували: ГС "Науковий Кластер "Наукові Парки України" у партнерстві з Українським Кластерним Альянсом, за підтримки Полтавської ОВА та Полтавського Інвестиційного клубу.  Участь у засіданні круглого столу взяв і Миргородський міський голова Сергій Соломаха.

Основною метою круглого столу було обговорення системного процесу формування та розгортання мережі галузевих та міжгалузевих кластерів в Полтавській області. Організатори зазначають, що це сприятиме прозорому залученню додаткових інвестицій, втіленню нових інноваційних та стратегічно важливих проєктів, збільшенню обсягів експорту та створення нових робочих місць. В ході засідання обговорили проєкт плану дій на 2024-2025 роки та основні напрямки розвитку кластерного руху на Полтавщині.

Варто зазначити, що кластери є важливим чинником розвитку та рушієм сучасної економіки як регіону в цілому, так і окремо кожної громади Полтавської області. Наявність розвинутих кластерів сприяє розвитку малого та середнього підприємництва, підвищує конкурентоспроможність галузей та економічну стійкість громади, а також позитивно впливає на сталий розвиток.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]