Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргородська громада підтримує наших захисників
2024-10-09

Миргородська громада продовжує активно підтримувати наших захисників, які боронять Україну від російської агресії. Спільними зусиллями з іншими громадами було зібрано кошти на придбання необхідної техніки для військових.

З бюджету нашої громади було виділено 500 тисяч гривень на потреби 228-го окремого батальйону логістики. За ці кошти було придбано шість потужних тягачів MAN, які значно підсилять можливості підрозділу.

Сучасна техніка забезпечує швидку та ефективну доставку важливих вантажів на передову. 228 окремий батальйон логістики доставляє паливо, боєприпаси та інше необхідне для широкої ділянки фронту, а також здійснює евакуацію пошкодженої техніки.

Як зазначають військові, нові автомобілі – це не просто транспортні засоби, а гарантія втримання позицій та збереження життів наших захисників. 

Миргородська громада і надалі буде підтримувати наших воїнів усіма можливими способами. Адже саме завдяки їхньому героїзму ми маємо можливість жити в мирній країні. Кожен з нас пам’ятає, хто стоїть на варті нашого спокою і добробуту.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Опитування

Опитування Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини серед споживачів послуги централізованого водопостачання

     
     
Увага! Конкурс!

Відділ культури Миргородської міської ради оголошує конкурс на заміщення посади директора літературно-меморіального музею Д.Гурамішвілі

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]