Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні
2017-02-28

Миргород відвідав Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні  Роман Ващук. У супроводі міського голови Сергія Соломахи пан Посол відвідав завод мінеральних вод  та побував на курорті "Миргород". Високоповажний гість цікавився діяльністю різнопрофільних структур і був приємно вражений виробничими потужностями заводу та сучасною  медико-діагностичною   базою санаторно-курортного комплексу.  

У рамках візиту відбулася також  зустріч з депутатами міської ради, головами Попівської та Петрівцівської сільських рад, членами виконавчого комітету, працівниками  міської ради та спілкування з представниками  ЗМІ.  За словами Романа Ващука,  це перший офіційний візит Посла Канади  в Миргород. Спілкуючись з міським головою та керівниками провідних підприємств, Роман Ващук зазначив, що  проект ПРОМІС, який впроваджують за підтримки канадських муніципалітетів  у чотирьох областях України, допоможе громадам у розробці Стратегії та профінансує  проекти.  Пан Посол відзначив високу активність міської влади та співпрацю сільських громад у процесі об'єднання та перспективному баченню розвитку територій, що мають  різнопрофільний потенціал.  

 За словам міського голови, у 2016 році завершилася реалізація Стратегії розвитку Миргорода на 2007-2016 роки, що викликало необхідність розробки нового стратегічного документу, який визначатиме пріоритетні напрямки розвитку міста.  Реалізація даного завдання відбувається у тісній співпраці з експертами проекту міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС). Одним із напрямків діяльності цього проекту є формування і впровадження стратегічних планів відповідно до спільного бачення розвитку територіальних громад та розширення міжмуніципальної співпраці. Саме тому експертна консультативна допомога проекту стала в нагоді при розробці стратегічних цілей розвитку території, як перший крок співпраці. До участі в розробці стратегічного плану розвитку території було запропоновано залучитися 10-ом  сільським радам, а також 11-та (Попівська с/р) виявила самостійну ініціативу залучитися до співпраці в рамках ЗУ "Про співробітництво територіальних громад".

Другим етапом реалізації проекту ПРОМІС у Миргороді має стати виділення грантових коштів на фінансування одного з інвестиційних проектів, що відповідатиме плану заходів реалізації даної стратегії.

Довідково :

Проект міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (Проект ПРОМІС) спрямовано на зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та прискорення економічного розвитку шляхом підвищення спроможності українських міст у сфері демократизації врядування та місцевого економічного розвитку; створення сприятливого середовища для розвитку малого та середнього бізнесу; підтримка процесу децентралізації та інтегрованого планування розвитку на місцевому, регіональному та національному рівнях. Нині у співпраці з проектом ПРОМІС   розробляється Стратегія Миргородського субрегіону.

Проект ПРОМІС впроваджується з квітня 2015 року до грудня 2020 року Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Уряду Канади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]