Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород відвідали представники Академії Фольке Бернадотта та Асоціації малих міст України
2015-01-22

Академія Фольке Бернадотта (Державне агентство з питань миру, безпеки та розвитку, м. Стокгольм, Швеція) за підтримки Швецького Агентства з міжнародного співробітництва ( Sida)  в партнерстві з Міністерством Регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціацією малих міст України та Центром Разумкова починає реалізацію проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні". Заявку на участь у такому проекті подали і спеціалісти Миргородської міської ради.  У рамках цього проекту делегація  у складі представників Академії Фольке Бернадотта та Асоціації малих міст України відвідали Миргород.

З делегатами зустрівся міський голова Сергій Соломаха та фахівці міської ради. Під час знайомства керівник міста розповів про напрацювання миргородців у різних галузях, акцентувавши на тому, що чимало наболілих питань вдалося вирішити саме завдяки проектам.  Міська рада – активний учасник різноманітних проектів і охоче ділиться досвідом їх впровадження з іншими територіальними громадами.   Міський голова висловив сподівання, що черговий навчальний проект, який покликаний  поліпшити систему дозвільних послуг, буде цікавим швецьким експертам.

Директор проекту "Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні" Шейн Квін та спеціалісти і консультанти  окреслили  особливості та специфіку роботи за цим напрямком, а такаож  назвали критерії, за яким буде визначено учасників-переможців. Чи буде у їх числі Миргород - покаже час.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]