Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород розширює партнерство: укладено угоду про співробітництво між Миргородською та Дрогобицькою громадами
2024-09-12

"Розширення можливостей для забезпечення сталого розвитку Миргородської  та Дрогобицької громад» - новий проєкт, який реалізуватимуть громади у межах укладеної угоди про співробітництво. На 52-й сесії Миргородської міської ради депутати погодили відповідне рішення і дали зелене світло для розробки та реалізації спільних ініціатив і програм.

Підписання Договору про співробітництво між Миргородською та Дрогобицькою громадами  стало важливою подією у межах відзначення 933-ї річниці з Дня заснування міста Дрогобич, яке відзначили 8 вересня. Серед гостей, які привітали дрогобичан з Днем міста, була і делегація з Миргорода.  

"Ми дуже раді новому партнерству з містом Дрогобич. Для нас дуже цінним буде ваш досвід у темі енергетичної незалежності. Міжнародна співпраця та залучення грантів є надзвичайно важливою для розвитку нашої громади. Ми активно вивчаємо досвід інших громад, зокрема й Дрогобича, щоб перейняти найкращі практики та втілювати їх у життя. Це дозволяє підвищити ефективність управління, покращити інфраструктуру та сприяти соціально-економічному розвитку нашого регіону”, – зазначив міський голова Миргорода Сергій Соломаха.

За словами підписантів, нова угода сприятиме зміцненню партнерських відносин та розвитку регіонів. Загалом співпраця двох громад відбуватиметься на засадах партнерства, об’єднання зусиль для розробки та реалізації спільних проєктів та програм для відбудови та забезпечення сталого соціально-економічного розвитку територій.

"Дрогобич – це дуже древнє місто. Саме такі невеликі міста, як наші якраз і формують українську державу. Сподіваємось, у нас попереду багато спільних проектів, адже ми маємо чого повчитись один в одного. В сфері медицини, цифровізації, освіти маємо значні досягнення і будемо раді обмінятись досвідом. До прикладу, нещодавно в одній з наших гімназій відкрили клас національно-патріотичного виховання. Це безумовно важливий крок для нас, адже патріотична свідомість наших дітей починається якраз зі шкільної парти. Тому хочемо прикласти максимально багато зусиль у цьому напрямку”, – наголосив міський голова Дрогобича Тарас Кучма.

Після завершення офіційної частини у стінах мерії, делегації та керівництво міста вшанували полеглих Героїв Дрогобицької громади на Алеї Пам’яті.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]