Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород підтримав акцію “Велосипедом на роботу”
2015-04-16

Перший заступник міського голови Сергій Павленко та працівники міської ради сьогодні приїхали на роботу на велосипедах. Так вони долучилися до акції “Велосипедом на роботу", яку ініціює Асоціація велосипедистів Києва.

 - Легкість управління велосипедом, його доступність і мобільність роблять людину здоровою і комунікабельною, а це досить важливо для посадовців, - говорить Сергій Павленко. - Велосипедом я їжджу практично щодня. Люди, які їздять на роботу велосипедом не лише економлять гроші, а й бережуть природу. А це вкрай потрібно  сьогодні.

Цього дня чимало миргородців підтримали акцію “Велосипедом на роботу”. Серед таких і громадський активіст Ілля Цибульський.

Нагадаємо, що Миргород бере участь у проекті "Розвиток велотранспорту задля добробуту громад". Проект триватиме до грудня 2017 року і має на меті підвищити якість та ефективність політики підтримки велотранспорту як на місцевому, так і на національному рівні. Очікуваний результат від консультування для міста - «Концепція розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури в Миргороді». Фахівці міської ради почали розробку проекту цієї Концепції. Уже в цьому місяці вони проведуть підрахунок велосипедистів у робочий та вихідний день. Волонтери стоятимуть у різних місцях та рахуватимуть кількість велосипедистів, які проїжджають через перехрестя.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]