Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород отримав чергову відзнаку – "За найкраще інформування громади"
2019-12-18

Приємно повідомити, що Миргород отримав чергову відзнаку – це премія «Міста та зміни 2019» від міжнародного проєкту ПРОМІС. Відзначення міст-партнерів Проєкту у сфері ефективного врядування пройшло вперше, а Миргород отримав відзнаку "За найкраще інформуванням громади". Відзнаки було вручено по завершенню засідання Спостережної ради Проекту #ПРОМІС, що відбулося в Вінниці, 17 грудня. Учасником підсумкового зібрання був і міський голова Сергій Соломаха.

Зустріч була присвячена обговоренню механізмів забезпечення сталості ініціатив громад, напрацьованих разом з Проєктом ПРОМІС. Саме це є однією з пріоритетних задач, що дозволить продовжити реалізацію практик зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та створення сприятливого середовища для розвитку міст на місцевому, регіональному та національному рівнях.

 Сергій Соломаха розповів про співпрацю з проєктом ПРОМІС. Зазначив, що у 2019 році у місті було  здійснено низку заходів, які визначені Стратегією  сталого розвитку Миргородського субррегіону до 2028 року та Маркетинговою стратегією Миргорода.  Це, зокрема,  Створення віртуальних 3D турів, розміщення панорманих фото на Гугл-мапі, робота по створенню мережі FM-радіомовлення, розроблення Програми посилення конкурентноспроможності   малого та середнього підприємництва,  заходи щодо забезпечення прозорості бюджету міста,  прийняте рішення  про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад. Подякував за співпрацю та методичну підтримку проєкту ПРОМІС.

Участь у представницькому  заході взяли представники Embassy of Canada in Ukraine на чолі з пані Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою, очільники міст-партнерів, представники областей-партнерів, громадські діячі та експерти Проекту ПРОМІС.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]