Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород отримав чергову відзнаку – "За найкраще інформування громади"
2019-12-18

Приємно повідомити, що Миргород отримав чергову відзнаку – це премія «Міста та зміни 2019» від міжнародного проєкту ПРОМІС. Відзначення міст-партнерів Проєкту у сфері ефективного врядування пройшло вперше, а Миргород отримав відзнаку "За найкраще інформуванням громади". Відзнаки було вручено по завершенню засідання Спостережної ради Проекту #ПРОМІС, що відбулося в Вінниці, 17 грудня. Учасником підсумкового зібрання був і міський голова Сергій Соломаха.

Зустріч була присвячена обговоренню механізмів забезпечення сталості ініціатив громад, напрацьованих разом з Проєктом ПРОМІС. Саме це є однією з пріоритетних задач, що дозволить продовжити реалізацію практик зміцнення муніципального сектору в Україні, впровадження ефективного демократичного управління та створення сприятливого середовища для розвитку міст на місцевому, регіональному та національному рівнях.

 Сергій Соломаха розповів про співпрацю з проєктом ПРОМІС. Зазначив, що у 2019 році у місті було  здійснено низку заходів, які визначені Стратегією  сталого розвитку Миргородського субррегіону до 2028 року та Маркетинговою стратегією Миргорода.  Це, зокрема,  Створення віртуальних 3D турів, розміщення панорманих фото на Гугл-мапі, робота по створенню мережі FM-радіомовлення, розроблення Програми посилення конкурентноспроможності   малого та середнього підприємництва,  заходи щодо забезпечення прозорості бюджету міста,  прийняте рішення  про приєднання до Європейської Хартії рівності жінок і чоловіків у житті місцевих громад. Подякував за співпрацю та методичну підтримку проєкту ПРОМІС.

Участь у представницькому  заході взяли представники Embassy of Canada in Ukraine на чолі з пані Послом Канади в Україні Ларисою Ґаладзою, очільники міст-партнерів, представники областей-партнерів, громадські діячі та експерти Проекту ПРОМІС.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
     
До уваги жителів Єрок, Ярмаків, Слобідки!

9 травня відбудеться виїзний прийом громадян 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]