Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород на Міжнародній конференції "# МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи"
2021-02-12

10-11 лютого представники Миргородської громади долучилися до  Міжнародної конференції "# МІСТА ТА ЗМІНИ: досягнення, перспективи", яку організував проєкт Проміс. Дискусія щодо децентралізації та розвитку громад проходила у Києві і Полтаві та з використанням онлайн та офлайн платформ. Учасники Конференції обговорили напрями зміцнення муніципального сектору в Україні, підвищення спроможності громад щодо впровадження ефективного демократичного врядування, створення сприятливого середовища для розвитку бізнесу, підтримки процесу децентралізації, усталення принципів гендерної рівності, прискорення місцевого економічного розвитку. Миргород на Конференції представляли міський голова Сергій Соломаха, начальник відділу економічного прогнозування та туризму Оксана Голуб, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка. За підсумками Конференції відбулося відзначення здобутків і успіхів партнерів Проєкту ПРОМІС.

Протягом першого дня Конференції учасники обговорювали ключові напрями розвитку муніципального сектору в Україні, ділилися досвідом у сферах демократичного врядування. В онлайн-режимі про співпрацю з проєктом ПРОМІС розповів міський голова Сергій Соломаха та подякував колективу Проєкту за послідовну і важливу підтримку, яка стартувала у 2016 році. Тоді було розпочато роботу на розробкою Стратегії розвитку Миргородського субрегіону та Планом реалізації стратегії, згодом розроблено Програму посилення конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва та Маркетингову стратегію. У тісній співпраці з проєктом ПРОМІС новоствореній Миргородській громаді вдалося отримати неймовірно важливі практичні інструменти сприяння розвитку. Розпочало свою трансляцію ефірне радіомовлення Миргорода на частоті 96,9 МГц на базі міської телестудії "Миргород", яка спільно з Миргородською міською радою впроваджувала проєкт "Відкритість влади та забезпечення інформаційних потреб територіальної громади Миргородського субрегіону". ПРОМІС допоміг активізувати і наших підприємців -  тепер ми маємо чудовий Центр підтримки та розвитку бізнесу. А створення ремісничого коворкінгу "Миргородський Центр кераміки" – взагалі став унікальним в плані популяризації гончарного мистецтва і виходу на нові ринки наших чудових майстрів та випускників-керамістів коледжу.

Протягом другого дня Конференції, яка проходила у Полтаві в регіональній студії Проєкту, було відзначено здобутки і успіхи партнерів Проєкту ПРОМІС. Команда Проєкту «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС), який впроваджує Федерація канадських муніципалітетів (ФКМ) за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади, подякували містам-партнерам за активну підтримку ініціатив Проєкту.

У дводенній Конференції взяли участь понад 200 представників органів місцевого самоврядування, органів державної влади, міжнародних організацій, провідних експертів. В якості спікерів збуло залучено міжнародних і українських експертів, фахівців-практиків, які мають значний досвід у розвитку муніципального сектору.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається п’ятдесята сесія міської ради

17 травня о 9.00 скликається п’ятдесята  сесія міської ради восьмого скликання

     
     
Стартує розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської громади

Про початок розроблення Програми комплексного відновлення території Миргородської міської територіальної громади

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 07 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]