Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Миргород ділиться досвідом із делегацією з м. Обухів
2018-05-24

Миргород відвідала делегація з м. Обухів. У форматі "діалогу" говорили про напрацювання, ділилися проблемами та радилися, як їх вирішити. Дружній візит організовано у рамках обміну досвідом між представниками органів місцевого самоврядування міст-побратимів.

24 травня у наше місто з робочим візитом прибула делегація з міста-побратима Обухова на чолі з міським головою Олександром Левченком. Мета приїзду - вивчення напрацювань миргородців у різних сферах життєдіяльності. Офіційна зустріч відбулася у залі засідань міської ради. Гостей привітав міський голова Сергій Соломаха. Очільник міста презентував місто, відповів на запитання, а потім, розділившись на групи, працювали по окремих напрямках. Між профільними заступниками та начальниками відділів і управлінь тривало жваве обговорення хвилюючих питань у сфері житлово-комунального господарства, соціальної, освітянської та медичної галузей, питання дотацій та субсидій, розвитку інфраструктури та багато іншого. У ході зустрічі говорили про проблеми, шляхи їх вирішення та позитивні напрацювання. Учасниками діалогу також були депутати з профільних комісій. Вони мали гарну нагоду обговорити питання, які їм доводиться вирішувати на комісіях та у роботі з виборцями. Офіційне спілкування завершилося обміном пам'ятними сувенірами та колективним фото. Продовжився візит делегації з м. Обухів оглядовою екскурсією містом, музеями  та курортом "Миргород".

До слова, дружба та співпраця між Миргородом та Обуховом триває з квітня 2016 року. Партнерська угода передбачає співробітництво у сфері освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та інших галузей.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]