Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Муніципалітети - за стійке зростання
2018-11-23

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Конференції країн Східного партнерства «Муніципалітети - за стійке зростання», яку 22-23 листопада в Києві  проводять спільно дві ініціативи ЄС для країн Східного партнерства - «Угода мерів» та «Мери за економічне зростання». Конференція присвячена підвищенню ролі місцевих органів влади у забезпеченні сталого розвитку, економічної стабільності та адаптації до зміни клімату. У ній беруть участь понад 400 представників з 6 країн Східного партнерства та Європейського союзу.

У рамках конференції відбулася урочиста церемонія вручення сертифікатів визнання участі і досягнень у всіх трьох згаданих вище програмах і проектах ЄС. Сертифікати участі в Угоді мерів отримали два нових національних координатора Ініціативи - Міністерство екології та природних ресурсів України та Міністерство енергетики Азербайджану. Всі міста-учасники проекту М4EG теж отримали свої сертифікати участі. Проект «Угода мерів - Схід» вручив пам'ятні сертифікати представникам всіх міст, які підготували і подали моніторингові звіти щодо впровадження своїх Планів дій для сталого енергетичного розвитку, а Програма ЄС CoM-DeP відзначила сертифікатами міста, які успішно впровадили у себе демонстраційні проекти, підтримані грантами Євросоюзу. Церемонію вручення проводив директор Групи підтримки України Генерального директорату по сусідству і розширенню Єврокомісії (DG NEAR) Петер Вагнер разом з лідерами проектів і програм.

Нині Миргород разом з Європейським Союзом впроваджує проект "Модернізація виробництва, постачання та споживання теплового району в місті Миргород (MO.GE.DI.CO)", що покликаний зменшити споживання природного газу, збільшити відсоток споживання відновлюваних джерел енергії та використовувати енергоефективне обладнання. Проект триватиме протягом 2018-2021 років та коштуватиме 1 019,5 тис. євро, з яких грант від ЄС 762,8 тис. євро, кошти міського бюджету - 256,7 тис. євро. . Цілями Проекту є зниження викидів СО2 на 20% в рамках обраного теплового району міста, використання відновлювальних ресурсів, зниження тепловтрат при доставці теплоносія та енергоефективна модернізація дитячого садочку № 10.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]