Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мудрість серця
2023-11-24

У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) для студентів Університету III віку був проведений рекреаційний захід, присвячений Дню Гідності та Свободи під назвою “Мудрість серця”, організований спеціалістами Міжнародної гуманітарної організації “INTERSOS” у партнерстві з Миргородською міською радою з метою інтеграції ВПО в громаду, знайомства один з одним для спільної діяльності і участі у заходах громади.

Програма заходу була насичена ліричними, українськими народними піснями, гуморесками, жартівливими частівками, патріотичними піснями, віршами, авторськими піснями музичного керівника Тетяни Коваленко у виконанні учасників вокального ансамблю “Надвечір’я”. Учасники ансамблю приїхали з місць бойових дій, зараз проживають у Миргородському спеціалізованому санаторії “Слава”. Вони адаптувалися до нових умов та організовують свій простір у різних видах діяльності і надзвичайно порадували підопічних Територіального центру чудовими піснями, які їм додають сил справлятися з труднощами, а присутнім подарували позитивні емоції.

Слухачі Університету III віку з великим захопленням переглядали кумедні сценки, які підготували учасники та були не лише глядачами заходу, а й учасниками, аплодуючи та підспівуючи артистам. Присутнім дуже сподобалася пісня “Молитва за Україну”, яка прозвучала зворушливо та чуттєво. Завдяки підтримці  Миргородської міської ради  учасники і підопічні Територіального центру отримали набори Гідності для жінок, за що висловлювали слова щирої подяки.

Безперечно, цей захід об’єднав усіх і найкращою кульмінацією свята було бачити щасливі посмішки один одного.Студенти Університету III віку були розчулені увагою до них та щиро дякували організаторам і учасникам за проведений захід, завдяки якому вони вкотре відчули шану, повагу і потрібність суспільству.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 03 травня 2024 року

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у травні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю міського голови та секретаря міської ради на травень 2024 року 

     
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]