Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мудрі і багаті літами
2021-10-04

З нагоди вшанування людей «золотого» віку у Миргородському краєзнавчому музеї для студентів Університету III віку був проведений святковий захід і концерт під назвою «Мудрі і багаті літами», який відвідала заступник міського голови Наталія Молочко. Вона тепло привітала підопічних Територіального центру та побажала їм міцного здоров’я, миру, оптимізму,  поваги та шани від рідних і знайомих.

Свято пройшло в теплій, щирій і задушевній атмосфері, яку створила ведуча, організатор культурно – дозвіллевої діяльності Валентина Бровко. Концертну програму підготували активні та талановиті слухачі Університету III віку, що викликала у присутніх приємні емоції і залишила незабутні враження. Наші підопічні були на ній не тільки глядачами, а й активними учасниками. На заході звучали ліричні та гумористичні українські пісні, вірші і пісні про Україну та кохання. Хвилини радості подарували присутнім Надія Степанович, Ніна Радушко та Надія Подліпна. Окрасою святкового заходу стали пісні у виконанні тріо Ніни Носової, Валентина Лесіна та Раїси Карюк.

Наприкінці свята підопічним Територіального центру вручили солодкі подарунки. Завершився святковий захід запальною дискотекою.

Студенти Університету III віку були розчулені увагою до них та щиро дякували організаторам за проведений захід, завдяки якому вони вкотре відчули шану, повагу і потрібність суспільству.

Міжнародний день людей поважного віку, а також День ветерана припадає на  1 жовтня. Цього дня вшановують представників старшого покоління та віддають свою шану і повагу людям, за спиною у яких великий віковий і життєвий шлях. Літні люди особливо потребують уваги, піклування і просто хороших слів.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]