Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Моніторинг ремонтних робіт на об’єктах, що надають послуги населенню
2023-07-27

У цей складний період викликів і випробувань, пріоритетним завданням міської влади є підтримка об’єктів, які надають послуги населенню. Освітні, медичні та санаторно-курортні заклади якраз підпадають під цю категорію. Поточний стан облаштування укриттів,  виконання ремонтних робіт на різних об'єктах, реалізацію реабілітаційного проєкту на базі місцевого санаторію  сьогодні моніторили  Миргородський міський голова Сергій Соломаха разом із  заступником начальника Полтавської обласної військової адміністрації Максимом Калініним та начальником Миргородської районної військової адміністрації Віталієм Дяківничем.

Спочатку вони оглянули облаштування укриття модульного типу, яке  будують на подвір'ї одного із освітніх закладів. Уся конструкція складається з 8 модульних систем, в яких буде зроблено освітлення, опалення та туалети. Споруда цивільного захисту розраховане на одночасне перебування 150 людей. Зверху зроблено  насип із землі.

Оглядаючи укриття, посадовці поспілкувалися з директоркою закладу і підрядною організацією, яка здійснює будівництво укриття, отримали докладну інформацію про поточний стан проекту, витрати, терміни завершення робіт. 

За словами Сергія Соломахи, на будівництво укриття з бюджету громади виділили більше чотирьох мільйонів гривень. Завершити облаштування модульного укриття у гімназії планують у серпні. Таке укриття дасть змогу охопити більшу кількість здобувачів освіти офлайн навчанням.

 Побували посадовці з моніторинговим візитом і в місцевій лікарні. За останні роки там  реконструювали частину головного лікувального корпусу, придбали сучасне діагностичне обладнання. Після тривалого капітального ремонту запрацювало інфекційне відділення. На території лікарні тривають окреми види ремонтних робіт. 

У ході розмови Максим Калінін підкреслив важливість своєчасного завершення облаштування захисної споруди, враховуючи значущість об'єкту для безпеки навчального закладу,  та інших ремонтів на об'єктах, які надають послуги населенню.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Скликається виконком
22 травня 2024 року о 9.00 скликається засідання виконавчого комітету 
     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 08 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]