Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародний саміт мерів: співпраця заради економічного зростання
2018-10-09

Міський голова Сергій Соломаха бере участь у Міжнародному саміті мерів, що проходить 9 жовтня у м. Київ, де українські та закордонні мери обговорюють власні історії успіху, а також новітні рішення модернізації їхніх міст. Серед гостей саміту - понад 100 українських градоначальників, іноземні експерти та лідери місцевого самоврядування з Канади, Ізраїлю, Словаччини, Бразилії, Швеції, Великої Британії та Нідерландів.

Третій рік поспіль на Саміті  зустрічаються мери з усієї України, їхні закордонні колеги, лідери місцевого самоврядування та інноваційна бізнес-спільнота задля пошуку рішень міських проблем. Тема цьогорічного Саміту- “Співпраця заради економічного зростання”, і особлива увага присвячена партнерству з бізнесом.

Формат заходу дає змогу не лише познайомитися з успішними кейсами залучення бізнесу та громади до змін у містах Польщі, Німеччини, Фінляндії, Норвегії, США, а також продемонструвати досягнення українських міст, зокрема модернізації водопостачання, їх інфраструктурні, ревіталізаційні, сміттєпереробні та інші проекти. Уперше в Україні, у рамках Міжнародного саміту мерів, Western NIS Enterprise Fund спільно з компанією BigBoard проводиться соціальна кампанія «Яка ідея змінить твоє місто?».  Її  мета -  залучення громадян, спільнот та бізнесу для генерування і в подальшому впровадження ідей, які змінюватимуть наші міста. Усі подані ідеї будуть передані мерам міст для подальшого розгляду і впровадження. Стало відомо, що у трійці найпрогресивніших є ідея миргородки Тетяни Шапочки - використання альтеративних джерел енергії, які можна виготовити власноруч, наприклад, з пляшок. Її проект відібрали до переможних ідей та передали міському голові Сергію Соломасі для втілення в громаді. Жінка має маленьку донечку, тому на заході не змогла бути присутньою. Але міський голова вітає землячку та дякує за її активність і бажання змінювати  своє місто.

«Незалежно від того, у якому місті ти живеш, воно – твоє, і ти можеш його творити. Громада – це додатковий людський капітал для мерів, а бізнес – генератор інновацій. Реалістично, мери не можуть вирішити все й одразу. Тому ми хочемо ініціювати новий механізм збору ідей для міста на Міжнародному саміті мерів, після проведення якого передаватимемо ідеї мерам. А далі найпрогресивніші з них слід втілити в життя», – зазначила Ірина Озимок, засновниця Міжнародного саміту мерів.

Захід відбувається у партнерстві з Асоціацією “Енергоефективні міста України” та Асоціацією малих міст України.

Міжнародний саміт мерів – щорічний захід, що об’єднує мерів міст, керівників органів місцевого самоврядування та експертів з місцевого розвитку задля створення міжнародної платформи, що сприятиме інноваціям та якісному управлінню містами задля підвищення якості життя громадян.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]