Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжнародна співпраця: результат та перспектива
2021-12-16

З моніторинговою місією Миргород відвідали представники Європейського Союзу, Європейського інвестиційного банку та ПРООН. Під час зустрічі з керівництвом Миргородської громади обговорили хід реалізації проєктів, які втілюють у співпраці з міжнародними партнерами. Побували на об'єктах будівництва, оглянули виконані роботи, уточнили терміни їх завершення та обговорили подальшу співпрацю громади з міжнародними організаціями.

Презентуючи проєкти, міський голова Сергій Соломаха подякував міжнародним організаціям за фінансову, технічну та консультаційну підтримку і наголосив, що  проєкти, які реалізують в громаді, направленні насамперед на задоволення освітніх, культурних та інших потреб миргородців, а також  внутрішньо переміщених осіб. Нині, зокрема, у межах Надзвичайної кредитної програми відновлення України в Миргороді реконструюють стару будівлю школи №1 під школу мистецтв  та  відновлюють Центр естетичного виховання. Виконання цих проєктів дасть можливість охопити ще більшу кількість дітей позашкільною роботою, у тому числі дітей з внутрішньо переміщених осіб, забезпечити належні умови для перебування вихованців та проведення постійно діючих гуртків, тематичних заходів - семінарів, зустрічей з видатними особистостями як для дітей, так і для дорослих. А ще проєктами реконструкції враховано відновлення історичних будівель із збереженням основних архітектурних елементів.

Наразі на об'єктах завершили всі зовнішні роботи. Облаштували мережі водопостачання та каналізації, вентиляцію. Тривають внутрішньо-оздоблювальні роботи. У травні 2022 року планують урочисто відкрити об'єкти.

Оглянувши обидва об’єкти та поспілкувавшись із підрядниками, старший експерт сектору регіонального розвитку Європейського Інвестиційного Банку в Україні Рой Дрейкотт відзначив високий результат проєктної діяльності нашої громади.

Також в рамках зустрічі було обговорено подальшу співпрацю  громади з міжнародними партнерами у наступні роки.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]