Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міжмуніципальне співробітництво – дієвий інструмент ефективного використання ресурсів громад
2024-10-17

16 жовтня заступник міського голови - начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Молочко та начальник відділу стратегічного планування, інвестиційної політики та енергоменеджменту Інна Рубан взяли участь у семінарі-тренінгу на тему «Міжмуніципальне співробітництво – дієвий інструмент ефективного використання ресурсів громад та удосконалення послуг в умовах воєнного стану».

На цьому заході зібралися представники місцевої влади, національні та регіональні експерти з питань міжмуніципального співробітництва територіальних громад, а також фахівці, відповідальні за міжнародне співробітництво. Метою семінару було підвищити обізнаність керівників територіальних громад щодо механізмів міжмуніципальної взаємодії, сприяти раціональному використанню коштів бюджетів громад, обговорити шляхи можливої взаємодії для покращення якості публічних послуг та оптимізації інструментів їх фінансового забезпечення в умовах військового стану.

Представники нашої громади Наталія Молочко та Інна Рубан поділилися досвідом міжмуніципального співробітництва Миргородської громади у сферах освіти, охорони здоров’я, соціальних послуг та роботи інклюзивного центру. Вони наголосили на важливості міжмуніципальної співпраці, яка дозволяє громадам обмінюватися найкращими практиками та ресурсами, що є надзвичайно важливим нині.

Семінар-тренінг дав можливість представникам різних громад обговорити важливі питання та напрацювати нові ідеї для спільної роботи. Це також сприяло підвищенню обізнаності про кращі локальні приклади міжмуніципальних проєктів та можливості їх впровадження на території інших громад.

Миргорода міська рада продовжує активно розширювати арсенал можливостей для розвитку та співпраці. Міжмуніципальне співробітництво є важливим кроком на цьому шляху і наші представники продовжуватимуть ділитися своїм досвідом та вчитися у колег з інших громад.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Перелік боржників до бюджету громади станом на 01 жовтня 2024 року!

     
     
Онлайн-зустріч щодо бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП
18 жовтня об 11:30 відбудеться друга зустріч у межах роботи регіональної платформи «Діалог влади та бізнесу». Її проведуть в онлайн-форматі. Тема: «Бронювання працівників та комунікація з ТЦК та СП».
 
     
     
"Гаряча" телефонна лінія

 21 жовтня 2024 року  з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за номером 05355-5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]