Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова зустрівся із жителями Вовнянки
2023-06-28

27 червня міський голова Сергій Соломаха та його заступники Сергій Швайка, Наталія Молочко та секретар міськради  Олександр Гуржій зустрілися із жителями села Вовнянка. Представники міської ради поспілкувалися з громадянами, вислухали проблемні питання, скарги та пропозиції.

Серед низки проблем жителі Вовнянки виокремили безпекове питання. Люди занепокоєні  тим, що на території села не завершено ретельне обстеження відповідними службами небезпечних предметів. Також люди просили розчистити узбіччя дороги, видалити аварійні дерева, прогрейдерувати та підсипати грунтові дороги. Стурбовані громадяни і подальшою долею фапу, відновленням існуючого укриття, транспортним сполученням. Сергій Павлович уважно вислухав громадян, відповів на хвилюючі їх питання та запевним, що найпроблемніші буде вирішено найближчим часом.

Щодо медичних послуг, які мешканці отримували у місцевому фельдшерсько-акушерському пункті, то в цьому приміщенні і надалі надаватимуть послуги. Відповідно до постанови КМУ від 28 лютого 2023 р. №174? фельдшерсько-акушерський пункт приєднають до амбулаторії загальної практики - сімейної медицини с. Гаркушенці. У межах оптимізації мережі закладів охорони здоров’я, що надають первинну медичну допомогу, у Вовнянці працюватиме медичний пункт тимчасового базування, де і буде надаватися медична допомога населенню за графіком з серпня місяця. Наразі вирішується питання і транспортного сполучення. Ведуться перемовини з перевізником щодо нового маршруту Миргород-Вовнянка-Гаркушинці-Миргород.

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]