Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова зустрівся із жителями сіл Малинівка, Шахворостівка та Трудолюб
2023-07-19

18 липня міський голова Сергій Соломаха, його заступники Наталія Молочко та Сергій Швайка зустрілися із жителями сіл Малинівка, Шахворостівка та Трудолюб.

Виїзні прийоми Миргородського міського голови є регулярною практикою, яка відбувається за попереднім плануванням та повідомленням мешканців громади.

Виїзний прийом дає можливість громадянам особисто зустрітися з головою, висловити свої проблеми, зауваження, а також спільно працювати над вирішенням актуальних питань.

Тож у кожному із населених пунктів громади Сергій Павлович вислухав проблемні питання, скарги та пропозиції громадян.

Жителі села Малинівка подякували міському голові за відремонтовану дорогу, що веде до села, та покошені обочини. Мешканці попросили представників влади вирішити питання облаштування гідротехнічних споруд для ставків та відновити транспортне сполучення у вихідні дні. Запитували у міського голови, як у законний спосіб можна видалити сухі дерева біля домоволодіння та вивезти сміття.

Схожі питання ставили і мешканці села Шахворостівка і Трудолюб.

Незадовільний стан доріг, відсутність транспортного сполучення, паросль обабіч доріг, утримання кладовищ – ось що непокоїть громаду. Разом із своїми заступниками Сергій Павлович пояснив, як можна налагодити збір та вивіз твердих побутових відходів, як вирішити питання вирубки сухих дерев.

На завершення зустрічі очільник громади Сергій Соломаха ознайомив присутніх з виконаними та запланованими проєктами, нагадав про механізм комунікації з органами самоорганізації населення та отримав письмові звернення громадян. Всі порушені на зустрічах питання були занотовані і передані у відповідні структурні підрозділи для якнайшвидшого їх вирішення.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]