Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова зустрівся із жителями Дібрівки, Стовбиного та Показового
2023-06-16

15 червня міський голова Сергій Соломаха та його заступники Олександр Острянин, Сергій Швайка та секретар міськради  Олександр Гуржій зустрілися із жителями сіл Показове, Стовбине та Дібрівка.  У кожному із населених пунктів громади Сергій Павлович вислухав проблемні питання, скарги та пропозиції громадян. 

Мешканців Стовбиного найбільше турбує відсутність води, незадовільний стан дороги, що веде до села, відсутність транспортного сполучення та вуличного освітлення, паросль обабіч доріг, утримання кладовищ. Схожі питання ставили і жителі Показового. А ще там люди занепокоєні  небезпечною ситуацією з обірваними дротами та похиленими  електроопорами, які  перебувають на балансі  Полтаваобленерго. Під час зустрічі в Дібрівці міський голова відповів на питання щодо вирубки сухих дерев, косіння узбіч та кладовищ, вивезення сміття. Разом із своїми заступниками Сергій Павлович розповів, що можна зробити для водопостачання у селах, як налагодити збір та вивіз  твердих побутових відходів, як вирішити питання з вуличним освітленням.

Міський голова зазначив, що роботи з освітлення вулиць та ремонту доріг уже тривають. Дорожники працюють на території всієї громади. Для відновлення  вуличного освітлення комунальне підприємство замовило відповідні комплектуючі. Щодо вирубки сухих дерев та забезпечення мешканців населених пунктів водою, міська влада шукає механізм, як вирішити ці питанні якомога швидше.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]