Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова вручив відзнаки землякам
2020-07-17

17 липня, перед початком засідання планового виконкому, міський голова Сергій Соломаха вручив відзнаки та грамоти двом миргородцям. Відзнакою "Почесний громадянин міста Миргорода" нагороджено Леонарда Мазуркевича. Так було вирішено 57-ю сесією міської ради. Леонард Леонардович – заслужений геодезист України, автор і головний інженер Проєкту землеустрою щодо встановлення межі Миргорода (документ знаходиться у Верховній Раді). Брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, у 2015 році нагороджений Почесною відзнакою "За особистий вклад у розвиток міста".

Леонард Леонардович народився 10 серпня 1935 року в м. Миргород в родині службовця. Після закінчення школи в 1953 році вступив до Львівського політехнічного інституту та здобув спеціальність "інженерна геодезія". З 1958 року працював у тресті "Геотопзйомка" Держбуду України інженером польової партії, начальником експедиції. У 1966 році переведений на роботу в інститут "Дніпромісто". У 1993 році призначений директором Київського державного підприємства "Київгеоінформатика", де працював до 2002 року.

Почесною грамотою Полтавської ОДА за активну громадську позицію та з нагоди річниці Конституції України відзначено Василя Вертелецького. Василь Юхимович -  голова ради Миргородської міської організації ветеранів України. Міський голова та члени виконкому привітали земляків, подякували за самовіддану працю та активність, побажали їм міцного здоров'я на довгі роки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 26 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 25 липня 2024 року

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 липня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]