Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Міський голова привітав вогнеборців з прийдешнім професійним святом
2023-09-15

Щороку 17 вересня працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій відзначають своє професійне свято. Напередодні на території Миргородського районного управління ДСНС відбувся урочистий захід, який розпочався із хвилини мовчання  за усіма загиблими за Україну рятувальниками.

Слова-вітання висловив міський голова Сергій Соломаха. Сергій Павлович подякував мужнім, сильним та відважним  миргородським рятівникам за ліквідацію пожеж на обʼєктах, що виникли внаслідок ракетних обстрілів російськими військами, за оперативне реагування та постійну готовність прийти на допомогу всім, хто опинився у біді.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, рішучі та сміливі дії, виявлені під час гасіння пожеж і рятування життя людей та з нагоди відзначення Дня рятівника кращих працівників було нагороджено  Почесними грамотами Миргородської міської ради.

Вітання та відзнаки надзвичайники отримали також від керівництва Миргородського району, районного відділу поліції, військових та підприємців.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

До уваги керівників підприємств Миргородської міської територіальної громади!

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 29 квітня 2024 року

     
     
“Гаряча” телефонна лінія

29 квітня 2024 року з 16 до 17 години буде проведено особистий прийом громадян в режимі  “гарячої” телефонної лінії керуючою справами виконавчого комітету Нікітченко Антоніною Борисівною. Охочих просимо звертатися за телефоном 5-25-01.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]