Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Медіа-майстерня проекту ЄС "Угода мерів - Схід" в Миргороді
2017-12-06

У  Миргороді в рамках впровадження проекту ЄС "Угода мерів - Схід" організували медіа-майстерню.   6-7 грудня у місті проходить семінар-тренінг для журналістів  Проекту " Угода мерів – Схід".  Учасників інформаційного тренінгу привітали керівник проекту Крістоф Фрерінг та міський голова Сергій Соломаха.

Упродовж двох днів  учасники обговорюватимуть хід впровадження  європейської угоди в Україні, виконання міжнародних зобов'язань в енергетичному секторі, заходи щодо запобігання змінам клімату та адаптації. Також представникам ЗМІ  представлять кращі практики європейського проекту "Демонстраційні проекти Угоди мерів в Україні: від планування до дії" та познайомлять з досвідом Миргорода у впровадженні Угоди мерів.

Журналісти з національних і регіональних ЗМІ побачать на власні очі результати впровадження проекту в Миргороді: здійснять навчальний візит до ОСББ, котельні, що працює на біо-масі, відвідають ДНЗ №5, де була проведена комплексна термомодернізація, оглянуть систему вуличного освітлення та   велодоріжку.

Довідково: 21 вересня 2012 року рішенням двадцять третьої позачергової сесії Миргородської міської ради, місто долучилося до кола підписантів Угоди мерів. До-речі, Миргород став першим містом у Полтавській області. Рішенням тридцять восьмої сесії шостого скликання від 22 листопада 2013 року було схвалено План дій зі Сталого Енергетичного Розвитку, у якому окреслені основні шляхи досягнення цілей, передбачених зобов’язаннями Угоди Мерів. Серед основних дій: інформаційна кампанія та проведення Днів Енергії, термомодернізація муніципальних та житлових будівель, реорганізація транспортної системи, реконструкція системи освітлення, впровадження альтернативних джерел енергії.

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]