Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Мандрівка починається з Укрпошти
2015-06-24

Розпочався літній сезон. А це означає, що багато людей будуть їхати в довгоочікувану відпустку до моря, студенти - з навчання до батьків, діти - у дитячі табори тощо. Усіх цих людей об'єднує одне бажання: швидко, зручно та завчасно придбати квиток на поїзд, літак чи автобус.

Що Ви зазвичай робите, якщо живете в маленькому містечку, де немає транспортних кас, а Вам  украй потрібен квиток на поїзд чи літак? Вивчаєте маршрут руху автобусів, сідаєте в транспорт та їдете до районного центру чи найближчого міста, в якому є каси. Витративши максимум часу на дорогу, чергу в транспортній касі та додаткові витрати на проїзд, зрештою, якщо пощастить, Ви придбаєте потрібний квиток.

Завітавши до найближчого відділення "Укрпошти" як міського, так і сільського, Ви зможете придбати електронний квиток на обраний Вами транспорт у будь-якому напрямку перевезень, не витрачаючи зайвого часу, коштів та нервів. Так, саме "Укрпошта" допоможе придбати Вам швидко, якісно та комфортно пасажирський квиток для запланованої подорожі.

Якщо ж у Вашому селищі проживає дуже мало мешканців і стаціонарного відділення поштового зв'язку немає, то придбати квиток можна через пересувні відділення пошти.

Купити квиток можна і в он-лайн режимі, завітавши на сайт "Укрпошти" та здійснивши замовлення.

"Замовляючи через "Укрпошту" квиток, Ви отримуєте повноцінний електронний проїзний документ, що не потребує обміну в касах вокзалу. Для здійснення посадки на потяг або літак пасажиру достатньо пред'явити QR-код або роздрукований електронний квиток та документ, що посвідчує особу, - відзначає в.о. генерального директора УДППЗ "Укрпошта" Ігор Ткачук.  - Крім того, на підприємстві впроваджується пілотний проект з реалізації електронного квитка "Студентський". У разі його успішної апробації, проект буде поширено на всі відділення поштового зв'язку".

Завдяки QR-коду, зазначеному на електронному посадочному документі, в електронній базі даних зберігається вся необхідна інформація про пасажира.

Для здійснення посадки в автобус,  пасажиру необхідно обміняти маршрут-квитанцію на квиток у касі автовокзалу безпосередньо перед відправленням автобуса. Обмін маршрут-квитанції на квиток здійснюється без черг та додаткової оплати.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]