Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Литовці зроблять енергоаудит Миргородської ЗОШ №1
2018-06-15

У рамках реалізації проекту "Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)" представник литовської енергетичної агенції KREA відвідала наше місто. В ході візиту було розглянуто реалізацію однієї зі складових проекту:  розробку енергетичного аудиту для Миргородської загальноосвітньої школи І –ІІІ ст. №1 імені Панаса Мирного.

15 червня представник Регіонального енергетичного агентства м. Каунас Литовської республіки Юрата Карбаускайте зустрілася з представниками Миргородського муніципалітету. За участю першого заступника міського голови Сергія Швайки та начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик було обговорено подальше співробітництво у напрямку енергозбереження. Цього разу мова йшла про розробку документації для подальшої реновації приміщення ЗОШ №1 ім. Панаса Мирного. Як відомо, у закладі вже виконана частина робіт: відмостка та перекриття покрівлі. На черзі - енергоаудит бюджетної будівлі. Його зроблять литовські експерти. Відповідну документацію, яка передбачає термомодернізацію приміщення дошкільного закладу з найвищим рівнем споживання енергоносіїв,  литовські експерти виконають безкоштовно у рамках проекту "Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)". Після зустрічі з адміністрацією закладу та докладного ознайомлення з будівлею експерт визначить основні заходи для подальшої реновації будівлі.

Мета проекту «Зміцнення адміністративного та інституційного потенціалу співробітників муніципалітету м. Миргород (Україна)» - вдосконалення інституційного управління в сферах екології та енергозбереження шляхом передачі досвіду з метою розробки необхідних комфортних умов для мешканців міста, включаючи туристів та відвідувачів. Виконавець проекту: Адміністрація муніципалітету Анікщяйського району (Литва), партнер проекту в Україні - Миргородська міська рада. Проект фінансується за рахунок коштів Програми сприяння розвитку та демократії Міністерства закордонних справ Литовської Республіки .

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]