Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Лист-подяка
2021-07-20

Щира людська вдячність всім, хто допоміг нам, мешканцям-погорілцям, добрим словом і конкретними справами. 16 червня сталася надзвичайна подія. На території  Хомутецького  фахового коледжу  близько 14 години, внаслідок стихійного лиха загорівся 2-х поверховий, 6 – квартирний будинок. Більшої частини мешканців в цей час не було дома і пожежу помітили запізно. Але завдяки всім оперативним службам - пожежникам в першу чергу, прибуло 2 пожежні машини, пожежа була локалізована і погашена. А згодом місцева влада допомогла із відновленням покрівлі.

На місце події були викликані швидка медична допомога і поліція, місцеві небайдужі люди, які також надавали допомогу, так як в будинку проживають переважно пенсіонери – викладачі, які були  шоковані  від даної події. Вогонь зробив свою чорну справу, покрівля будинку була повністю знищена  і всі мешканці залишилися без даху над головою зі своїми проблемами.

Постало питання подальшого проживання в даному будинку, так як відновити покрівлю площею  220 м2 власними силами не було можливості.

17 червня перебуваючи з робочим візитом (відкриття поліцейської станції), перший заступник Миргородського міського голови Острянин Олександр Іванович дізнався про лихо, яке спіткало мешканців даного будинку, не залишився байдужим до людських проблем і прибув до  нашого будинку. Провівши розмову з  мешканцями, пообіцяв допомогти -  і обіцянку дотримав.  На місці події  побував і міський голова Соломаха Сергій Павлович, щоб  на власні очі пересвідчитись в ситуації, що склалася, поспілкувався з людьми і запевнив, що допомогу нададуть. І дійсно, через кілька днів розпочалася  робота. Були задіяні всі можливі і неможливі ресурси, долучилися до справи і працівники відділу ЖКГ на чолі з Залеським Олександром Васильовичем.  Перший заступник міського голови Олександр Іванович кожен день телефонував  і контролював процес відновлення будівлі, допомагав   матеріалами, порадами, допомагав якнайшвидше відновити дах, так як йшли дощі, стеля затікала і те, що не знищив вогонь,  нищила вода.  

Дякуємо за підтримку і народному депутату Олегу Івановичу Кулінічу. За те, що завжди відгукується на прохання миргородців, допомагає вирішувати проблеми нашої громади.

Не залишились осторонь проблеми  колектив та адміністрація коледжу  в особі директора Шинкаренка Сергія Васильовича, заступника Зірки Юрія Петровича та робітників коледжу, які надавали матеріальну  та практичну допомогу. Як кажуть: "З миру по нитці – голому сорочка".

Особлива подяка  інспектору Миргородської міської територіальної громади Шинкаренко Валентині Миколаївні та депутату міської ради, директору Хомутецької середньої школи Аршиновій Валентині Михайлівні за допомогу у вирішенні нашого питання.

Хочеться відмітити і бригаду будівельників:  Онацького Віктора Олексійовича, Онацького  Сергія Олексійовича, Гаркавенка Леоніда Володимировича, які незважаючи на спеку, якісно і швидко  виконали свою роботу.

Щира людська вдячність всім, хто допоміг нам, мешканцям-погорілцям, добрим словом і конкретними справами.

Мешканці будинку: Ящук Руслан Володимирович, Наталенко Надія Олексіївна, Гриценко Микола Іванович, Стешенко Віктор Олександрович

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Виїзні прийоми у селах громади

Графік виїзних прийомів громадян спеціалістами Миргородської міської ради

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 01 травня 2024 року

     
     
Оголошення

Тендер на закупівлю медичного обладнання 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]