Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Літній День "Велосипедом на роботу"
2015-06-17

18 червня відбудеться літній день "Велосипедом на роботу", в рамках міжнародного Тижня сталої енергетики   та на підтримку  "Концепції розвитку велосипедного руху і облаштування велосипедної інфраструктури в  Миргороді  на 2015-2020 роки".  Запрошуємо  всіх велоактивістів 18 червня взяти участь в літній акції “Велосипедом на роботу” і приєднатись до команди велолюбителів, підтримати всеукраїнський рух за здоровий, активний спосіб життя та створення цивільних умов для пересування велосипедистів у Миргороді.

Велосипед – не лише зручний і комфортний транспортний засіб, він раціональний та екологічний. Ми віримо, що розвиток велосипедного руху є ключовим завданням для забезпечення сталої мобільності в містах України. Тому мета Дня “Велосипедом на роботу” – привернути увагу до використання велосипеда як щоденного транспортного засобу та необхідності створення якісної велосипедної інфраструктури в Миргороді та Україні.

Цього дня тисячі людей продемонструють, що велосипед – це транспорт, яким можна користуватися, щоб дістатися на роботу чи навчання, у ділових та приватних цілях. Запрошуємо миргородців об’єднуватися по мікрорайонах районах або організовувати колег – та їхати велосипедом на роботу разом! Велодень у Миргороді буде проводитися вдруге. У весняному велодні до акції долучилися заступники міського голови: Сергій Павленко та Максим Верещак.

Ідею такого флеш-мобу в Україні започаткувала Асоціація велосипедистів Києва. До квітневої акції долучилися також Артемівськ, Кривий Ріг, Львів, Мукачево, Одеса, Рівне, Харків і Хуст.

Важлива примітка!
  Акція не є політичною і є проявом доброї волі велосипедистів Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 28 червня 2024 року

     
     
Оголошення

Мінагрополітики запроваджено моніторинг кількості випадків загибелі бджіл 

     
     
До уваги жителів сіл Слобідка, Білики, Зубівка!

Графік виїзного прийому громадян спеціалістами комунальних підприємств Миргородської міської ради:

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]