Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Київських аферистів затримали в Миргороді
2018-03-26

Минулого року Миргородською місцевою прокуратурою повідомлялося про засудження жителя Запоріжжя за вчинення тринадцяти шахрайств на території міста. Однак, попри усі застороги з приводу шахрайств, на гачок аферистів знову потрапляють літні люди та довірливо віддають їм свої заощадження. Шахраї, зазвичай, б'ють на емоції та переконують: діяти потрібно терміново, і кожна секунда затримки - може вартувати життя. Завдання афериста - викликати стрес і змусити людину вимкнувши розум, керуватися емоціями.

Цього разу до Миргорода приїхали двоє киян. Їх спільник телефонував на стаціонарні телефонні номери і, представляючись лікарем, повідомляв, що родичі потерпілих потрапили в дорожньо-транспортну пригоду та для термінового проведення операції необхідні кошти. Через незначний проміжок часу до будинків пенсіонерів приходили «працівники лікарні» та забирали гроші. Жертвами «лікарів» стали три жінки, найстаршій з яких 83 роки.

22 березня 2018 року прокурором Миргородської місцевої прокуратури погоджено підозри шахраям у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України, а також клопотання про обрання щодо них запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та цілодобового домашнього арешту.

Триває робота прокурорів Миргородської місцевої прокуратури та слідчих СВ Миргородського ВП над завершенням досудового розслідування.

 

О.І. Орел,

прокурор Миргородської місцевої прокуратури

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги жителів Біликів та Зубівки!

Виїзний прийом громадян

     
     
Засідання постійної комісії з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

10 травня 2024  року о 14.00  в залі засідань міської ради відбудеться засідання постійної  комісії Миргородської міської ради 8 скликання з питань земельних ресурсів, охорони довкілля

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 09 травня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]