Цивільний захист Карта укриттів

Ти як? Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Квест для миргородських студентів
2024-10-21

БО «Світло надії» разом із фахівцями Центру соціальних служб Миргородської міської ради провели квест для миргородських студентів. Захід приурочили до Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, який щорічно відзначають 18 жовтня. Участь у квесті взяли дві команди з  коледжу імені Миколи Гоголя Національного університету імені Юрія Кондратюка. На заході їм розповіли про безпечну міграцію, працевлаштування та реальні ризики потрапляння в рабство. Головна мета квесту, аби учасники отримали навички та засвоїли знання, які допоможуть виявляти ризиковані ситуації, пов’язані із торгівлею людьми, та запобігати їм.

Ігровим майданчиком стала територія міського будинку культури. «Основним завданням команд було вигідно влаштуватися на роботу. Учасники проходили всі кроки до цієї мети, як і в реальному житті: вибирали вакансії, спілкувалися з потенційними роботодавцями, готували документи, збиралися в подорож», — зазначила координаторка напряму протидії торгівлі людьми БО «Світло надії» Тетяна Піценко.

Особливість гри в тому, що  обговорення та здобутий досвід учасників важливіші за сам факт проходження змагання.

«Зараз мені набагато спокійніше і більш зрозуміло, як діяти в подібних ситуаціях. Бо були моменти в квесті, коли ставало лячно», — поділився враженнями учасник квесту Михаїл.

«Ми постійно поспішали, бо хотіли подивитися, що буде далі. Але якщо це переносити в реальне життя, то, я думаю, ми були б уважніші. Все було дуже цікаво», — розповіла учасниця квесту Анна.

БО «Світло надії» організувала квест, як виконавчий партнер на Полтавщині IOM Ukraine. Діяльність впроваджується у рамках Програми з питань захисту Представництва МОМ в Україні за підтримки Уряду Японії.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Вакансії

Актуальний список вакансій

     
     
Оголошення

Управління архітектури та державного архітектурно-будівельного контролю інформує

     
     
Особистий прийом громадян

28 жовтня 2024 року з 16.00  до 17.00 години  у приміщенні Центру надання адміністративних послуг м. Миргорода  ( вул. Гоголя,171/1  ) заступник міського голови- начальник управління економічного розвитку та інвестицій Наталія Володимирівна Молочко  проводитиме особистий прийом громадян. Попередній запис громадян  за телефоном (05355) 5-25-09  або у  ЦНАП.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]